Dags att dra

Publicerat i: Allmänt
 Tiden går fort när man har roligt brukar man säga, så säger vi också! Sista dagen i Florida, ikväll reser vi hem till kallare breddgrader. Dagen efter NBA besökte vi Universal en sista gång, jag (niklas) är nöjd att jag vågade mig på Rip Ride Rocket (länk kommer finnas), även fast vi tycker att två dagar kan ha räckt då det var lågsäsong men fällde ingen tår över att vara där ännu en dag. Fredagen tillbringades på SeaWorld, vi gick in i parken utan några större förväntningar, men parken levererade, två av de roligaste/värsta berg- och dalbanorna i Orlando, imponerande shower och andra attraktioner. Riktigt nöjda med den dagen. Nu sitter vi på Daytona Airport efter omständiga transporter (3h 13min) från Orlando och skriver vårt sista inlägg. Om en timme går första planet som ska ta oss hela vägen till härliga Sverige, känns både vemodigt och skönt. Vi tackar er som har läst och deltagit i detta "äventyr". 
Ett stort tack till:
Richard Joas och Mary Joas
Suzann Schagen
Billy Dressel, Candice Bertha, John Dressel och Jesse
Katina Gibbs
SANDVIK Palm Coast!
Elisabet Andersson som ordnade denna resa!
Skolan och SANDVIK!
The End!

NBA

Publicerat i: Allmänt
Klockan är lite för sent här, så kortfattat igår var andra dagen på Universal, det var grymt, sen åt vi buffé för andra dagen i rad. Idag åkte vi till Premium Outlet handlade, tryckte efternamnet på kepsen, det var najs. Käk på kända Shake Shack, uppfyllde inte våra förväntningar dock :/ sen blev de NBA, Orlando mot Washington, Orlando förlorade men vi tycker ändå att det var värt med matchen! Sov människor... Sov!
Fortsättning följer...
 
 
Dåså, öppnar den nya veckan på starkaste sätt, en av tre dagar på Universal Studios! Så vad är denna park för något? Världens näst häftigaste plats är det, efter Niklas hemort Hede. Tänk er Liseberg med kölinjer med föreställningar konstant runt om dig och sedan attraktioner som var precis på gränsen av vad som var för mycket. Svårt att beskriva känslan men det är värt varenda dime du lägger på parken. För er som besöker Orlando rekomenderar vi denna starkt, och ni som ser POV på Youtube och tycker att attraktionerna ser lame ut kommer få en smäll i ansiktet av den upplevelse det egenteligen är. Vi plöjde igenom alla attraktioner som var för äldre, Dragonchallange och Ripsaw Falls var två av de saker vi åkte. Men det är inte bara "åket" som var kul på denna park, bara att gå runt i Harry Potter staden eller stå i kön (som faktist snittade 30min/attraktion). Under dagen åt vi ribs å (snustorr) kyckling i parken men de dög! Däremot åt vi ribs på restaurang igår kväll som var utösökta, vilket knöt ihop säcken för vår matresa då vi troligen har testat varje typ av mat här i staterna som går att få tag på! Vi vill verkligen tacka grabbarna från norr för att tillbringa denna kommande vecka med oss, vi har redan upplevt mycket men mer ska det bli!
https://www.youtube.com/watch?v=PxO40OztFSo
Fortsättning Följer...
Gänget efter saken som inte skulle "dränka oss med vatten"
 
 
 
 
Tar efter Albin och Hampus blogg och lägger ut Dagens Låttips, så ni vet så behöver ni lyssna igenom låten minst 40 ggr innan ni ens kan tänka er att den är värd att lyssna på. Låten är skriven av den världskända DJ:en Calvin Harris!
 
Visa fler inlägg